Vecka 19

Vecka 19 är en kort men intensiv vecka. Vi kommer under måndagen att fortsätta läsningen av Maus. Vi kommer att diskutera vad ni gillar, ogillar, undrar och vilka mönster ni ser. Till boken kommer ni också att få en kortare skrivuppgift som ni ska publicera på bloggen.

Dessutom kommer vi under veckan att jobba vidare med att kommentera material på bloggen. Om vi får tid över kommer vi även att fortsätta med redigeringen av fiskefilmerna.

Vi börjar nu se slutet på terminen och det som återstår är att slutföra temat förtryck, färdigställa fiskefilmerna samt återvända till språksociologin en sista gång. I temat förtryck ska vi se filmen Falskmyntarna samt skriva en krönika på temat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>