Min hjälte – Pippi Långstrump

 

Det här inlägget postades i Matilda, Samtal om hjältar av Matilda. Bokmärk permalänken.

Om Matilda

Mitt namn är Matilda Leijon och är en av de två tjejer som studerar i denna klass. Min PB-fisk som jag tog i maj 2013 kommer bli svårslagen, en siamesisk karp på 103 lb. På fritiden så har jag mer än gärna med mig min kära Sony a 57. Mina foton och texter som jag skriver publicerar jag på min ca 2 år gamla blog. Kika gärna in och ta en titt på http://matildaleijons.blogg.se/ .

2 reaktion på “Min hjälte – Pippi Långstrump

  1. Pingback: Min hjälte – Bamse | Vi i Sport

  2. Pingback: Mitt Hjältesamtal – Svampbob | Vi i Sport

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>