Gustav A

Hej, jag heter Gustav Arnesson och är sexton år. Jag kommer från en liten by som heter Bergsjö. Denna lilla by ligger i Norra Hälsingland. Min mor och far är skilda sen ungefär elva år tillbaka. Jag har en storebror som heter Oskar han är nitton år. Jag har även en lillasyster på ”mammas sida”. Hon heter Elsa och är nio år. Sen har jag även tre småsystrar på ”pappas sida”: Thea nio år Hilda sju år och Signe sex år.
Just nu har jag placerat min bak i Värmland för att tillbringa tre år vid Forshagaakademin för att studera sportfiske. Ett av mina största intressen är ju att fiska men jag spelar även fotboll, sen har jag alltid mycket för mig och sitter nästan aldrig still. Trots att min tid nästan aldrig räcker till så är mitt största intresse motorfordon, att skruva och köra. Jag är faktiskt ett år äldre än dom flesta i klassen då jag är född 95, men jag gick teknik i en stad hemma förra året men slutade den linjen och började i Värmland istället för jag tyckte inte det kändes riktigt rätt där.
Jag är inte så speciellt duktig på någon speciell fisketaktik utan jag gillar att flugfiska, spinnfiska, isfiska och gillar att fiska det mesta.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>