Joel

Ända sedan tidig ålder så har fiske varit det största intresset, nu på de senaste åren har flugfisket tagit över allt annat. Flugfiske efter alla olika arter, stora eller små, alla försöker jag ta på fluga i första hand. Bara fisket är Rock´n´Roll så är det rätt för mig!
Även flugbinding är viktigt för mig, alla dagar i veckan skulle jag ta en fisk på min egengjorda fluga än någon annans.

Ett intresse som jag värdesätter exakt lika mycket som fiske är musik, främst att spela musik. Känslan när man plockar upp en grym gitarr med ett bra sound och bara får spela av sig, det är verkligen svårslaget. Men det absolut bästa är att stå på scenen med bandet, antingen bakom trummorna eller vid gitarren, och visa vad man kan genom att spela sin musik inför publik.

Som person är jag väldigt ärlig, jag uppskattar folk som är ärliga och står får sin sak eller åsikt. Jag försöker vara schysst mot alla människor runt om mig och vill bli bemött på samma sätt. Folk bedömer själva hur de vill se mig.

Min familj består av mamma, pappa, två bröder (både äldre och yngre) och min flickvän Lovisa. Jag gillar att umgås med familjen, jag tror alla behöver det. Vi bor i Hallstahammar i Västmanland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>