Rebecka

Hej, jag heter Rebecka, jag är en tjej som snart ska fylla 16 år som kommer från den lilla staden vid havet, Öregrund. Där är det dött året om förutom de tre månaderna på sommaren när alla sommargäster kommer dit, då vaknar den till liv.
På min fritid gillar jag att spela innebandy, köra båt och fiska, jag fiskar mest med jerkbait efter gädda. Sen fiskar jag även lite abborre, och nu när jag har börjat på Sportfiskeakademin så har jag börjat flugfiska lite också, väldigt kul tycker jag!
Här i Deje, där jag bor nu, bor jag med en tjej som heter Matilda, vi trivs verkligen med varandra. Men det är bara vi som är tjejer i klassen. Det kan ju bero på att det inte är så många tjejer som gillar att fiska, så det var väldigt kul att träffa en annan tjej som gillar att fiska.
Jag driver även en egen blogg, så om ni vill veta lite mer om mig eller bara läsa om min vardag så kan ni klicka in på  www.nattstad.se/rebeckasvenssonn :)

Untitled

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>